Τρίτη, 20 Απριλίου 2021
Auto 12 Νοεμβρίου 2020

Εντελώς διαφορετικό το νέο Renault Kangoo

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το ιδιαίτερα δημοφιλές και επιτυχημένο βανάκι της Renault -άνω των 4 εκατομμυρίων οι πωλήσεις, από το 1997 που παρουσιάστηκε- γίνεται αγνώριστο. Ειδικά εμπρός, η 3η γενιά Kangoo είναι πλέον σύννομη με τη σύγχρονη σχεδιαστική ταυτότητα της γαλλικής φίρμας, θυμίζοντας σε κάποιες εκδόσεις και λίγο από Dacia.

Δείτε ακόμα: Ακόμα πιο δυναμική η «κούρσα» Renault Megane

Το πρόσωπο του Kangoo δεν θυμίζει σε τίποτα το αυτοκίνητο που αντικαθιστά, διαθέτοντας μεγάλα και οριζόντια φωτιστικά σώματα, εξίσου μεγάλη μάσκα με αναλόγων διαστάσεων αεραγωγούς στον προφυλακτήρα και μπόλικη χρήση χρωμίου. Καπό και ώμοι είναι πολύ πιο μυώδεις, ενώ και πίσω η σχεδίαση είναι ριζικά ανανεωμένη, έστω κι αν η Renault δεν μας δίνει φωτογραφία παρά μόνο σκίτσα.

Στο εσωτερικό, η ολική αναβάθμιση της εικόνας συνεχίζεται. Το ταμπλό φιλοξενεί οθόνη αφής, που δίνει πρόσβαση στο σύστημα πολυμέσων Easy Link, κάνοντας την καμπίνα του Kangoo να θυμίζει ξεκάθαρα επιβατικό αυτοκίνητο. Ακόμα και τα Express/Express Van, που προσανατολίζονται ως επί το πλείστον σε επαγγελματική χρήση, διαθέτουν οθόνη αφής και Easy Link, αλλά με πιο λιτές γραμμές και τον λεβιέ χαμηλά στην κεντρική κονσόλα (στο ταμπλό για τα Kangoo/Kangoo Van). Συστήματα όπως έλεγχος οπίσθιας κυκλοφορίας, ευστάθειας trailer και αυτόματο φρενάρισμα είναι επίσης παρόντα.

Διαβάστε επίσης: Ποιο Renault Clio συμφέρει; Βενζίνη, diesel ή LPG;

Για τα μηχανικά μέρη οι Γάλλοι δεν ανακοινώνουν λεπτομέρειες, πέρα από ότι η γκάμα των διαθέσιμων συνόλων θα απαρτίζεται από επιλογές βενζίνης, πετρελαίου και αμιγώς ηλεκτρικό. Το Kangoo Van θα διατίθεται σε δυο εκδόσεις (κανονική και επιμηκυσμένη), προσφέροντας ωφέλιμο χώρο φόρτωσης 3,3-3,9 και 4,2-4,9 κυβικά μέτρα αντίστοιχα. Για το Express Van, ο χώρος φόρτωσης κυμαίνεται μεταξύ 3,3 και 3,7 κυβικών μέτρων.

Δείτε ακόμα: Αναβίωση του Renault 5 σε ηλεκτρικό

Κangoo και Kangoo Van θα κατασκευάζονται στη Γαλλία, ενώ τα Express/Express Van στο Μαρόκο. Τα Kangoo/Kangoo Van/Express Van θα πωλούνται στην Ευρώπη και άλλες διεθνείς αγορές, ενώ το Express σε αναπτυσσόμενες αγορές.

The post Εντελώς διαφορετικό το νέο Renault Kangoo appeared first on AutoGreekNews.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 402 φορές

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin