Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020
                             Διαφημιστείτε εδώ. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας
Auto 16 Οκτωβρίου 2020

Dacia Spring Electric: Πότε θα κυκλοφορήσει το πιο προσιτό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Dacia Spring Electric είναι το νέο ηλεκτρικό μοντέλο που θα κατακτήσει την αγορά, τόσο με τις ηλεκτροκίνητες επιδόσεις του, όσο και με την προσιτή τιμή. Έχει μήκος 3,73 μέτρα,  ενώ, η απόσταση από το έδαφος φτάνει τα 15 εκατοστά.

Διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 45 ίππων με 125 Nm ροπής και η ενέργεια του αποθηκεύεται σε μια μπαταρία 26,8 kWh. Σε επιδόσεις προσφέρει τελική ταχύτητα 125 χλμ/ώρα και μικτή αυτονομία 225 χιλιομέτρων ανά φόρτιση στον κύκλο WLTP και 295 χιλιόμετρα στον αστικό κύκλο WLTP City.

Στον τομέα της φόρτισης και σε μια απλή οικιακή πρίζα η μπαταρία χρειάζεται περίπου 14 ώρες για να φορτίσει πλήρως, με Wallbox 3,7 kW απαιτούνται σχεδόν 8,5 ώρες για να φορτίσει πλήρως, ενώ με Wallbox 7,4 kW ο χρόνος μειώνεται σε λιγότερο από 5 ώρες. Με ταχυφορτιστή 30 kW, η μπαταρία φορτίζει στο 80% σε λιγότερο από 1 ώρα.

Το νέο μοντέλο αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά στις αρχές του 2021! Η τιμή του, σύμφωνα με την φίρμα, θα το καταστήσει ως το πιο προσιτό ηλεκτρικό της αγοράς.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 78 φορές

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin