Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021
Auto 15 Νοεμβρίου 2021

Ανανεωμένο Skoda Karoq στις 30 Νοεμβρίου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Skoda αποκάλυψε τα πρώτα σκίτσα του ανανεωμένου Karoq, το οποίο θα παρουσιαστεί διαδικτυακά στις 30 Νοεμβρίου και εκτός από τις σχεδιαστικές αλλαγές θα φέρει και τεχνικές αναβαθμίσεις.

Το μικρομεσαίο SUV της Skoda έκανε την εμφάνισή του το 2017 και πλέον ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για ένα φρεσκάρισμα, έτσι ώστε να ισχυροποιήσει τη θέση του απέναντι σε ένα πολύ σκληρό ανταγωνισμό. Οι πρώτες εικόνες δείχνουν εμφανώς τις αισθητικές αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί στο εμπρός και πίσω άκρο του αμαξώματος και όπως φαίνεται θα του χαρίζουν μια πιο σπορτίφ και όμορφη εμφάνιση, σύμφωνα με τα νέα σχεδιαστικά πρότυπα της Skoda.

Η χαρακτηριστική μάσκα της Skoda έχει μεγαλώσει σε πλάτος και διαθέτει διπλές γρίλιες, καθώς και νέα εξαγωνική σχεδίαση με ευρεία εισαγωγή αέρα από κάτω. Τα φωτιστικά σώματα είναι συνολικά πιο λεπτά από το αρχικό Karoq και εκτείνονται μέχρι τη μάσκα. Παράλληλα, η δυναμική τους εικόνα τονίζεται από τα ανασχεδιασμένα φώτα ημέρας, που πλέον αποτελούνται από δύο ξεχωριστά στοιχεία το καθένα. Πιο κάτω βρίσκονται τα φώτα ομίχλης ή στην κορυφαία έκδοση, μια ξεχωριστή μονάδα LED.

Αλλαγμένο είναι και το πίσω άκρο του Karoq, όπου ξεχωρίζουν τα νέα και πιο αιχμηρά φώτα, με το πιο λεπτό σχήμα, τονίζοντας το πλάτος του οχήματος. Επίσης διαθέτει μεγαλύτερη αεροτομή οροφής και ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα μαζί με το μαύρο διαχύτη.

Εν αναμονή λοιπόν έως τις 30 Νοεμβρίου για τα επίσημα αποκαλυπτήρια ή και νωρίτερα, όπου μπορεί η Skoda να παρουσιάσει περισσότερα στοιχεία για το ανανεωμένο Karoq.

The post Ανανεωμένο Skoda Karoq στις 30 Νοεμβρίου appeared first on AutoGreekNews.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 105 φορές

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin