Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019
*Δωρεάν Καταχώρηση

Kawacom Hellas

 

Αμέτρητα ταξίδια, αμέτρητες εμπειρίες,
ένα και μοναδικό πάθος…

Κάπως έτσι θα περιγράφαμε με δυο λόγια τη μέχρι σήμερα πορεία μίας ομάδας ανθρώπων που το 2004 πήρε τη μεγάλη απόφαση να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα και να ασχοληθεί επαγγελματικά με ό,τι απολαμβάνει περισσότερο στην καθημερινότητά της ·
ένα λαχταριστό φλιτζάνι ποιοτικού espresso.

…η ιδιαίτερη σχέση μας με τον καφέ…

Κινούμενοι τα τελευταία 40 χρόνια μεταξύ Ευρώπης, Αφρικής και Λατινικής Αμερικής και εμπλεκόμενοι σε όλα τα στάδια παραγωγής, εμπορίας και διάθεσης καφέ, είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά την εξέλιξη της αγοράς του καφέ και να αναπτύξουμε με το μαγευτικό αυτό προϊόν μία ιδιαίτερη σχέση, μία σχέση πάθους.

…που γέννησε την Kawacom Hellas…

Στο πλαίσιο αυτό, το 2004 ξεκινώντας από την προσωπική μας αγάπη για τον espresso, αφοσιωθήκαμε στην ανάπτυξη μίας εταιρίας εμπορίας καφέ, που θα ικανοποιούσε ακόμη και τους πλέον απαιτητικούς επαγγελματίες. Έτσι γεννήθηκε η Kawacom Hellas, αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας του 100% Arabica Ipanema espresso στην Ελληνική αγορά.

Στενός συνεργάτης της βραζιλιάνικης Φάρμας Ipanema, μίας από τις μεγαλύτερες φάρμες καφέ παγκοσμίως, η Kawacom Hellas προσφέρει σήμερα μέσω του εκτεταμένου δικτύου συνεργατών της ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο προϊοντικών λύσεων καφεστίασης.

…και την έκανε να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο…

Ξεκινώντας από τον διεθνώς πιστοποιημένο 100% Arabica Ipanema Espresso, που αποτελεί την πρόταση της Φάρμας Ipanema για έναν πραγματικά εξαιρετικό καφέ με κρεμώδες, ισορροπημένο σώμα, χαμηλή οξύτητα, πλούσιο άρωμα και γλυκιά επίγευση πορτοκαλιού & μελιού, η οικογένεια της Kawacom Hellas σταδιακά μεγάλωσε, ενσωματώνοντας νέα αγαπημένα μέλη. Σήμερα, μετά από χρόνια επιτυχημένης δραστηριοποίησης στην ελληνική αγορά, η Kawacom Hellas αποτελεί έναν από τους πλέον αξιόπιστους συνεργάτες στον χώρο της καφεστίασης, εξυπηρετώντας περισσότερα από 1.500 ενεργά σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

 

 Προϊόντα:

 

Ipanema Espresso
Καφέδες Μοναδικής Προέλευσης
Ελληνικός Καφές
Καφές Φίλτρου
Mystical Choc
Mystical Bitter Choc
Safi Choc
Mystical White Choc
TeaTales (Χύμα)
Alma Τσάι
Mlesna Τσάι
Simple Tea (Κρύο)
Simple Puree
Πουρέδες, Γρανίτες & Σιρόπια
Simple Syrup
Συμπληρωματικός Εξοπλισμός
Λοιπός Εξοπλισμός
Mystical Flavors

 

 
Τρόποι Προσέγγισης:
Μετρό
Λεωφορείο

Τρόποι Πληρωμής:
Μετρητά


Επισκέψεις: 2560
Διεύθυνση:

Εθνικής Αντιστάσεως 6
17456
Άλιμος
Αθήνα

Επικοινωνία:

Τηλέφωνο: 210 923 5004

Ιστότοπος:
Facebook:

Σχολή Οδηγών

Διαβαστε Ακομα

Σχετικά με εμάς

Athens Day & Night

Οδηγός Πόλης

Loc: Αθήνα

info@athens-dayandnight.gr

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest googleplus instagram

Ασφάλεια Περιήγησης

comodo