Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019
*Δωρεάν Καταχώρηση

Λαδόκολλα (Περιστέρι)

ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ. Μια ταβέρνα που σας προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε απίθανες γεύσεις φαγητών!

Βρισκόμαστε σε διάφορες περιοχές της Αθήνας και σύντομα σε όλη την Ελλάδα. Το υψηλό επίπεδο ποιότητας έχει κάνει την λαδόκολλα ως μια από τις γνωστότερες ταβέρνες!

Τα καταστήματα μας είναι καθημερινά ασφυκτικά γεμάτα! Και φυσικά όχι τυχαία! Μικρές και μεγάλες παρέες κάθε ηλικίας επιλέγουν τις ταβέρνες μας για τη διασκέδαση τους. Συνδυάζουν έτσι το πολύ καλό περιβάλλον με καλή μουσική και φοβερές γεύσεις σε φαγητό!

Ο χώρος στη λαδόκολλα είναι όμορφα διακοσμημένος και δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση μια κοινή ταβέρνα. Το περιβάλλον θα σας κερδίζει από την πρώτη στιγμή και θα σας κάνει να νιώσετε άνετα από την πρώτη κιόλας στιγμή!

Στη λαδόκολλα θα ζήσετε μαζί με την παρέα μας μια πραγματικά αξέχαστη βραδιά. Φυσικά από μια τέτοια βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει η συνοδεία καλής μουσικής επένδυσης. Για το λόγο αυτό, έχουμε ετοιμάσει ένα πολύ προσεγμένο μουσικό πρόγραμμα, κατάλληλο για να ανεβάσει το κέφι σας κατακόρυφα! Το δυνατό σημείο της λαδόκολλας δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τα φαγητά του! Έχουμε για εσάς πολλές προτάσεις για να επιλέξετε! Η κουζίνα μας είναι γνωστή για την ποιότητα της καθώς και για τις απίθανα νόστιμα πιάτα που δημιουργούμε για εσάς!

Για όλους εσάς που το φαγητό είναι από τα κυριότερα στοιχεία μιας επιτυχημένης βραδιάς, η λαδόκολλα είναι αναμφισβήτητα μονόδρομος για τη διασκέδαση σας!

Μέσα από την ηλεκτρονική μας σελίδα δεν μπορείτε να γευτείτε τα φαγητά μας! Μπορείτε όμως να το κάνετε με μια μόνο επίσκεψη σας. Σας υποσχόμαστε ότι η επίσκεψη αυτή δεν θα είναι η τελευταία, αφού θα σας ενθουσιάσει!


Τιμές:


Υπηρεσίες:
Wifi

Τρόποι Προσέγγισης:
Λεωφορείο
Τρόλεϊ

Τρόποι Πληρωμής:
Μετρητά
Επισκέψεις: 6358
Διεύθυνση:

Παρασκευοπούλου 42
00000

Περιστέρι
Ελλάδα

Επικοινωνία:

Τηλέφωνο: 2105778809

Ιστοσελίδα:
Facebook:

Δείτε τις Εκδηλώσεις:


Rating Summary:
0 based on 0 votes

Σχολή Οδηγών

Διαβαστε Ακομα

Σχετικά με εμάς

Athens Day & Night

Οδηγός Πόλης

Loc: Αθήνα

info@athens-dayandnight.gr

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest googleplus instagram

Ασφάλεια Περιήγησης

comodo