O MEXIKANOS Γκάζι

"Ο Μεξικανός" σας καλωσορίζει .............
και σας προσκαλεί σε ένα μαγικό ταξίδι στις γεύσεις της χώρας
των Μάγια και των Αζτέκων
της Τεκίλας και της Πιπεριάς
του Εμιλιάνο Ζαπάτα και του Ντιέγκο Ριβέρα!
Σ' ένα χώρο ζεστό, διακοσμημένο με μεράκι και πλημμυρισμένο με χρώμα Μεξικού, γευθείτε πλούσιες σαλάτες και πιάτα της παραδοσιακής μεξικάνικης κουζίνας που έχουν τις ρίζες τους στους πολιτισμούς των Αζτέκων και των Μάγια και φέρουν την επίδραση των ισπανών κατακτητών.
Δοκιμάστε τάκος, τοστάδας, μπουρίτος, κεσαντίγιας, φαχίτας, σόπες, μόλε και άλλα πολλά ... με τη συνοδεία μιας παγωμένης μαργαρίτας, ενός μοχίτο ή σανγκρίας ή απλά μιας τεκίλας ή μιας μεξικάνικης μπύρας σερβιρισμένων με παραδοσιακό τρόπο.
Όταν πάλι ο υδράργυρος είναι ψηλά απολαύστε το φαγητό σας στον καταπράσινο χώρο κάτω από τη πέργολα!
Θέλετε να μοιραστείτε την εμπειρία της μεξικάνικης κουζίνας με τους φίλους σας ή τους συναδέλφους σας στο χώρο μας ή στον προσωπικό σας χώρο; Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί την λύση που θα σας ικανοποιήσει τόσο γευστικά όσο και οικονομικά!
Υπηρεσίες:










Τρόποι Προσέγγισης:



Τρόποι Πληρωμής:

Επισκέψεις: 9473
Εκπτωτικό Κουπόνι:

Ιάκχου 8 & Ευμολπίδων
11854
Γκάζι
Athens
Greece
Πρόσωπο επικοινωνίας: Victor Mayo
Τηλέφωνο: 2103421142
Ιστοσελίδα: Website
Facebook: Facebook
Twitter: Twitter
On 16 Feb 2015, Stefi wrote: