Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021

Περιγραφή

Μία hot συνεργασία πρόκειται να συζητηθεί στην Αθήνα και να ξεχωρίσει, δεν είναι άλλη από αυτή του Νίκου Βέρτη και του νέου νυχτερινού κέντρου που ανοίγει τις πόρτες του φέτος στη νυχτερινή ζωή του τόπου, με το όνομα YTON. Ο Νίκος Βέρτης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια διαγράφει τη δική του πορεία στα μουσικά δρώμενα της χώρας, άκρως διαδεδομένος για τη λαϊκή του χροιά και το ξεσηκωτικό του πρόγραμμα, φέτος και μετά από δύο συνεχόμενες σεζόν, αλλάζει σπίτι, φεύγει από το Κέντρο Αθηνών και φιλοξενείται στο καινούριο και πολλά υποσχόμενο, YTON στην Πέτρου Ράλλη. Η συνεργασία υπόσχεται να ικανοποιήσει κάθε κατηγορία ξενύχτηδων και φυσικά το φανατικό κοινό του Νίκου Βέρτη, που τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί στο χώρο ως ένας από τους καλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του. Δεν μένει παρά να απολαύσουμε τη συνεργασία αυτή, πηγαίνοντας στη μεγάλη πρεμιέρα αλλά και δεύτερη και ... τρίτη φορά!

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ YTON ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17

Ο Νίκος Βέρτης, είναι από τους νέους καλλιτέχνες που τάραξαν με την πρώτη εμφάνιση, τα νερά της νυχτερινής Αθήνας. Μία λαϊκή φωνή που ξεχωρίζει και διαθέτει ένα φανατικό κοινό.

Ετοιμάζεται φέτος να επανέλθει στα μουσικά πράγματα με μία νέα συνεργασία που απ’ ότι φαίνεται θα συζητηθεί. Μετά από τις τελευταίες του εμφανίσεις στο Orama της Θεσσαλονίκης, ο τραγουδιστής ανανεώνεται και επιστρέφει στην Αθήνα με μία συνεργασία έκπληξη, καθώς αποχωρίζεται το αγαπημένο του στέκι, Κέντρο Αθηνών. Στο νυχτερινό αυτό κέντρο συνηθίζαμε να τον απολαμβάνουμε τα τελευταία χρόνια, αφού βρισκόταν εκεί για να ξεσηκώσει το κοινό του και να παρουσιάσει τις επιτυχίες του. Έχει άλλωστε συνδέσει το όνομά του με αυτό το μαγαζί. Φέτος, το νέο νυχτερινό κέντρο, YTON νικος βερτης, που ανοίγει για πρώτη φορά τις πύλες του στο αθηναϊκό κοινό, φιλοξενεί τον αγαπημένο μας καλλιτέχνη σε μία συνεργασία φωτιά και υπόσχεται να κερδίσει το κοινό. Η επιτυχία είναι σίγουρη άλλωστε, καθώς ο Νίκος Βέρτης είναι ένας καλλιτέχνης που κερδίζει τις εντυπώσεις τόσο με τη φωνή όσο και με την εμφάνισή του και μαζί υπόσχονται σίγουρα τα καλύτερα! Αναμένουμε τη μεγάλη πρεμιέρα για να απολαύσουμε τον αγαπημένο Νίκο Βέρτη αλλά και για να ανακαλύψουμε το νέο hot μαγαζί της πόλης.

YTON ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17

Νέο ξεκίνημα για έναν νέο χώρο που έρχεται να συμπεριληφθεί στα hot σημεία της Αθήνας, μιας και η πρώτη του επαφή με το κοινό ξεκινά με την εμφάνιση του Νίκου Βέρτη! Το YTON, ένας χώρος που βρίσκεται στην οδό Πέτρου Ράλλη, αναμένεται να κερδίσει σίγουρα την προσοχή μας και να μας χαρίσει μεγάλες στιγμές. Πρόκειται, όπως λένε οι πληροφορίες μας, για ένα μαγαζί χωρητικότητας τουλάχιστον 2.000 ατόμων. Αυτό σημαίνει ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα των Αθηνών. Φήμες θέλουν, η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα να έρθει τον Νοέμβριο. Το φανατικό κοινό του Νίκου Βέρτη, μετρά αντίστροφα για να απολαύσει τον αγαπημένο του καλλιτέχνη και να ξεσηκωθεί με τις επιτυχίες του. Η συνεργασία θα προκαλέσει πανικό στα μουσικά δρώμενα της νυχτερινής Αθήνας, αφού μία φρέσκια και ευχάριστη παρουσία θα ενωθεί με ένα νέο μαγαζί που θα αποτελέσει το νέο σπίτι του καλλιτέχνη. Νίκος Βέρτης και YTON, η συνεργασία φωτιά που περιμένουμε να προκαλέσει πανικό!

Τύπος:
Cafe - Bar
Λέξεις-κλειδιά:

Info: Δελτίο Τύπου Καταστήματος

  • Τρόποι Πληρωμής:
  •  Μετρητά, 
  •  Visa - Mastercard
  • Τρόποι Προσέγγισης:
  •  Λεωφορείο
  • Τιμή Ανά Άτομο:
  •  10-15€€, 
  •  20-25€€€€

BUSINESS REVIEWS

Προσθήκη κριτικής

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Πληροφορίες επιχείρησης

Πέτρου Ράλλη 38, Αθήνα 0

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin