Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021
  • Bar
  • Snatch coffee & booze Βar

Snatch coffee & booze Βar

0
5
0 Κριτικές

Περιγραφή

Ήρθαμε για να μείνουμε… και επειδή «Snatch» σημαίνει και «γρήγορη κίνηση», με αυτή την ταχύτητα θελήσαμε να κερδίσουμε τους φίλους που κάναμε, τις παρέες που μαζεύτηκαν, τα περαστικά πρόσωπα που μείνανε… γιατί κάποια πράγματα… μπορούν να είναι τόσο απλά.

Επιμένουμε να σκεφτόμαστε έξω από τα πλαίσια, γι’ αυτό και καθετί μέσα στο χώρο μας, έχει μία ιδιαίτερη σημασία για εμάς που το φτιάξαμε, αναζητώντας ιδέες και αντικείμενα στα πιο απίστευτα σημεία που μπορείς να φανταστείς. Έτσι διαμορφώθηκε το «Snatch»…

Ο «snatch» χώρος: Το Snatch βρίσκεται, στην οδό 25ης Μαρτίου 14, στο Χαλάνδρι σε μία παλιά πέτρινη μονοκατοικία του 40’. Ένα τροχόσπιτο, αραγμένο στη μεγάλη του αυλή, ειδικά διαμορφωμένο για να απολαύσεις τον καφέ και το ποτό σου … ή ο πλάτανος κάτω από τον οποίο μπορείς να χαλαρώσεις και να συζητήσεις με τα φιλαράκια σου, απολαμβάνοντας μία παγωμένη μπύρα, είναι μερικά από τα concept που επιλέξαμε για να υπενθυμίζουν ότι αυτές τις χαλαρές στιγμές αξίζει να επιδιώκουμε, γιατί μόνο αυτές μας δίνουν μία ξεχωριστή προοπτική… για να δούμε τα πράγματα αλλιώς…

Εσωτερικά, θα βρεθείς σε έναν μικρό, ζεστό και άκρως παρεϊστικο χώρο, όπου σύντομα θα ανακαλύψεις το ανάποδο fight ring που έχει στηθεί στο ταβάνι, για να τονίζει την εναλλακτική μας αντίληψη και τοποθέτηση.

Είτε έρθεις πρωί , είτε απόγευμα, είτε βράδυ είναι σίγουρο πως θα συναντήσεις παρέες να αράζουν στα μεγάλα παράθυρα του «snatch» ή γύρω από το μπαρ, όπου όλα τα πρόσωπα μυούνται στον ζεστό φωτισμό του… γιατί θέλουμε να σας γνωρίσουμε!

Η «snatch» μουσική: Βασικό κριτήριο για την επιλογή ενός μαγαζιού, εκτός από τον χώρο, είναι φυσικά και η μουσική… Εδώ θα έρθεις σε ένα αμιγώς rock μαγαζί όπου στα decks εμφανίζονται μόνο επαγγελματίες. Έτσι λοιπόν, την Παρασκευή, θα γνωρίσεις τον αγαπημένο μας «Πρίγκιπα», ο οποίος από το pop-rock φάσμα, προχωρώντας στο πιο classic rock, δεν θα αποσυρθεί από την κονσόλα του πριν νιώσεις την ένταση και τη βαρύτητα του ροκ, έτσι όπως πρέπει, ενώ τα Σάββατα, αναλαμβάνει ο γνωστός σε όλους μας Γιάννης Λεουνάκης, ο οποίος είναι ο καταλληλότερος για να σε μυήσει στην rock μουσική ακόμη και αν είσαι στο μεταίχμιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθεις και να μη πεις «ωχ αυτό το κομμάτι το ξέρω!!!»

 

Τύπος:
Cafe - Bar
Λέξεις-κλειδιά:

Info: Δελτίο Τύπου Καταστήματος

  • Τρόποι Πληρωμής:
  •  Μετρητά, 
  •  Visa - Mastercard
  • Τρόποι Προσέγγισης:
  •  Λεωφορείο, 
  •  Τρόλλεϊ
  • Τιμή Ανά Άτομο:
  •  5-10€

BUSINESS REVIEWS

Προσθήκη κριτικής

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Πληροφορίες επιχείρησης

25ης Μαρτίου 14, Χαλάνδρι, Χαλάνδρι 152 32, Αττική, Αττική

Τοποθεσία χάρτη

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin